Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Κεντρική Ιστοσελίδα TEI Αποφάσεις στο Διαύγεια
Υπηρεσία Διαχείρισης Συγγραμμάτων Ηλεκτρονική Υπηρεσία Απόκτησης Ακαδημαϊκής Ταυτότητας

Τελευταίες Ανακοινώσεις

Σχετικά Με

..την εφαρμογή «Ανακοινώσεις ΤΕΙ Μεσολογγίου»

Μια νέα υπηρεσία που προσφέρει στην ακαδημαϊκή κοινότητα, το Κέντρο Διαχείρισης Δικτύου Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου. Μέσα από ένα γραφικό περιβάλλον, με μεγάλη ευχρηστία, δίνει την δυνατότητα στους χρήστες να γράφουν ανακοινώσεις και να δημοσιεύονται στην εφαρμογή αυτή, με έναν εντελώς αυτοματοποιημένο τρόπο.

Η υπηρεσία αυτή, βασίζεται σε ένα σύστημα ανοικτού κώδικα, το WordPress. Έχει παραμετροποιηθεί και ελληνοποιηθεί σε πολλά σημεία του, από τεχνικό του Κέντρου Διαχείρισης Δικτύου, για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις ανάγκες και τις προσδοκίες του Ιδρύματος.

Υπάρχουν κατηγορίες, στις οποίες ο κάθε χρήστης που έχει πρόσβαση στην υπηρεσία, μπορεί να δημοσιεύει ανακοινώσεις. Η κάθε ανακοίνωση μπορεί να αναφέρεται σε μία ή σε περισσότερες κατηγορίες. Για παράδειγμα, μια ανακοίνωση για την έναρξη της εξεταστικής, ενδεχομένως να αναφέρεται και στην κατηγορία «τμήμα ΕΠΔΟ» και την κατηγορία «τμήμα ΘΕΚΑ».

Επίσης δίνει την δυνατότητα, μέσα από κάποια ειδικά προγράμματα (RSS Feeds) ή από κάποιες ιστοσελίδες που υποστηρίζουν την τεχνολογία αυτή, να μπορούν να διαβάζουν τις ανακοινώσεις αυτές που προστίθενται, χωρίς να επισκέπτεστε την εφαρμογή «Ανακοινώσεις ΤΕΙ Μεσολογγίου». Αυτό είναι πολύ χρήσιμο διότι θα μπορεί κάποιος να παρακολουθεί τις ανακοινώσεις του ΤΕΙ, χωρίς να χρειάζεται πάντα να επισκέπτεται την εφαρμογή. (Περισσότερες πληροφορίες στο εγχειρίδιο για προχωρημένους χρήστες, στην ενότητα 5.3)

Όποιοι χρήστες έχουν στοιχεία πρόσβασης (όνομα χρήστη και κωδικό), μπορούν να δημοσιεύουν ανακοινώσεις, οι υπόλοιποι απλώς να βλέπουν τις ήδη υπάρχουσες δημοσιευμένες ανακοινώσεις.

Αναλόγως τις κατηγορίες που υπάρχουν ή μπορεί να δημιουργηθούν, στοιχεία πρόσβασης (όνομα χρήστη και κωδικός) θα δοθούν μόνο σε εκείνους που θα αναλάβουν να δημοσιεύουν ανακοινώσεις για την κατηγορία τους. Σε κάθε περίπτωση, στοιχεία πρόσβασης σε κάποιον, θα δίνονται μόνο από τον διαχειριστή της πλατφόρμας και αρμόδιο τεχνικό του Κέντρου Διαχείρισης Δικτύου, του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Μεσολογγίου. Οι υπόλοιποι απλά μπορούν να παρακολουθούν τις δημοσιευμένες ανακοινώσεις που υπάρχουν στην πλατφόρμα.

Για να μπορέσετε να δημοσιεύεται και εσείς ανακοινώσεις στην εφαρμογή «Ανακοινώσεις ΤΕΙ Μεσολογγίου», δεν έχετε παρά να αποστείλετε ένα e-mail με όλα τα στοιχεία σας και την θέση σας μέσα στο Τ.Ε.Ι. στην διεύθυνση: news@teimes.gr και ο διαχειριστής θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας, ώστε να σας ενημερώσει, πότε και πως θα πάρετε τα στοιχεία που θα σας δίνουν πρόσβαση στην πλατφόρμα.

Σημείωση: Τα στοιχεία των χρηστών, δίνονται με μια επιστολή από τον διαχειριστή της πλατφόρμας, αρμόδιο τεχνικό του Κέντρου Διαχείρισης Δικτύου ΤΕΙ/Μ, στον χρήστη και απαιτείται απόλυτη υπευθυνότητα για το πώς θα διαχειρίζεται ο ίδιος ο χρήστης τα στοιχεία πρόσβασης του και τι ανακοινώσεις θα δημοσιεύονται από την πλευρά του, στην επίσημη αυτή πλατφόρμα Ανακοινώσεων. Τα στοιχεία πρόσβασης του κάθε χρήστη, είναι σε κάθε περίπτωση, προσωπικά και υπάρχει δυνατότητα εξακρίβωσης στοιχείων.

Για οποιαδήποτε ερώτηση, παρατήρηση ή για τεχνική υποστήριξη, μπορείτε να επικοινωνήσετε με  τον διαχειριστή μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας επιολέγοντας το «Επικοινωνία«στην γραμμή μενού.

Μπορείτε να βρείτε στην σελίδα «Οδηγίες χρηστών«, εγχειρίδια με απλά βήματα για την πλήρη λειτουργία της εφαρμογής.

Ημερολόγιο Ανακοινώσεων

Αύγουστος 2018
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Φεβ    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Αρχείο Ανακοινώσεων