Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Κεντρική Ιστοσελίδα TEI Αποφάσεις στο Διαύγεια
Υπηρεσία Διαχείρισης Συγγραμμάτων Ηλεκτρονική Υπηρεσία Απόκτησης Ακαδημαϊκής Ταυτότητας

Τελευταίες Ανακοινώσεις

2. ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Σχετικά με εκπαιδευτικά θέματα

Διακοπή λειτουργίας της Υπηρεσίας «Ανακοινώσεις Τ.Ε.Ι. Μεσολόγγίου»

dangerΘα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι  όλες  τις  νεώτερες Ανακοινώσεις  θα μπορείτε πλέον να τις βρείτε στον ιστότοπο του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας:

 http://www.teiwest.gr/

Παλαιότερες ανακοινώσεις μπορείτε να βρείτε [Εδώ…]. 

Συμμετοχή στη Δημοσκόπηση trendence Graduate Barometer 2015– European Edition

Αγαπητέ Φοιτητή, Αγαπητή Φοιτήτρια,

Σας προσκαλέσαμε πρόσφατα να συμμετάσχετε στη δημοσκόπηση trendence Graduate Barometer 2015 – European Edition. Απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με το πόσο ικανοποιημένος/η είστε από τις σπουδές σας και τις προσδοκίες σας από την μελλοντική επαγγελματική σταδιοδρομία σας. Τα αποτελέσματα έχουν ιδιαίτερη σημασία τόσο για το πανεπιστήμιο σας όσο και για τους κορυφαίους εργοδότες στην Ευρώπη!

Σας ευχαριστούμε πολύ που λάβατε μέρος στη δημοσκόπηση. Αν δεν έχετε προλάβει να συμπληρώσετε την έρευνα έως τώρα, αυτή είναι η τελευταία σας ευκαιρία για συμμετοχή.

Η δημοσκόπηση είναι μικρή σε διάρκεια και συμπληρώνεται με ευκολία. Επιπλέον, μπορείτε να συμμετάσχετε εύκολα και με ασφάλεια μέσω της κινητής συσκευής σας (smartphone, tablet, κλπ.). Σας διαβεβαιώνουμε ότι οι απαντήσεις σας θα παραμείνουν ανώνυμες και ότι τα στοιχεία σας προστατεύονται πλήρως νομικά.

Μετά την ολοκλήρωση της δημοσκόπησης, θα έχετε τη δυνατότητα να συγκρίνετε τις απαντήσεις σας με τους μέσους όρους των αποτελεσμάτων των φοιτητών στην Ευρώπη. Επιπλέον, με τη συμμετοχή σάς δίνεται η ευκαιρία να κερδίσετε ένα από τα παρακάτω βραβεία:

5 κουπόνια των € 500 από το BestChoice Europe eShop*

10 κουπόνια των € 200 από το BestChoice Europe eShop*

Για να συμμετάσχετε, πατήστε εδώ: www.trendence-gradbarometer.eu

Μπορείτε να συμμετάσχετε στο trendence Graduate Barometer μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου 2015.

 

Επιμορφωτικό Σεμινάριο με Θέμα: «Προετοίμασε τον εαυτό σου για την αγορά εργασίας ή Πώς να βρεις την πρώτη ή την επόμενη σου δουλειά. Θυμήσου: Το να ψάξεις για απασχόληση είναι από μόνο του πλήρης απασχόληση!»

Το Εργαστήριο «Πληροφοριακών Συστημάτων – CisLab» του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων – Μεσολογγίου, την Πέμπτη 18-12-2014 στις 6.00 μ.μ. στο Κεντρικό Αμφιθέατρο στο Μεσολόγγι, διοργανώνουν Επιμορφωτικό Σεμινάριο με Θέμα:

«Προετοίμασε τον εαυτό σου για την αγορά εργασίας ή Πώς να βρεις την πρώτη ή την επόμενη σου δουλειά.

Θυμήσου: Το να ψάξεις για απασχόληση είναι από μόνο του πλήρης απασχόληση

 • 1.Έχεις αυτογνωσία; Ποια τα θεμέλια της προσωπικής σου επιτυχίας, κατάλαβε ποιες είναι οι προσωπικές σου προτιμήσεις, συμπεριφορές & δυνάμεις:Ένα παράδειγμα τεστ προσωπικότητας
 • 2.Ποια είναι η προσωπική σου μάρκα; Ποια είναι η αξία σου; Τι μπορείς να προσφέρεις;
 • 3.Πως προωθείς και «πουλάς» την προσωπική σου μάρκα; Δημιούργησε το βιογραφικό σου, χτίσε το LinkedIn προφίλ σου
 • 4.Με τι πραγματικά θέλεις να ασχοληθείς; Ερεύνησε τις αγγελίες εργασίας, επικοινώνησε με επαγγελματίες του επαγγελματικού σου τομέα
 • 5.Σε ποιο είδος εταιρίας θα ήθελες να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου; Ερεύνησε τις εταιρίες μέσα από προκαθορισμένες παραμέτρους
 • 6.Πώς να χτίσεις το επαγγελματικό σου δίκτυο; Παρακολούθησε σεμινάρια, παρουσιάσεις ή ακολούθησε ομάδες επαγγελματιών χρησιμοποιώντας το LinkedIn
 • 7.Πώς να δικτυωθείς; Τα 60 δευτερόλεπτα που έχεις για να προωθήσεις τον εαυτό σου
 • 8.Πώς να συνδεθείς με εταιρίες «στόχους»; Αναγνώρισε άτομα με τις πληροφορίες που ψάχνεις, άτομα με επιρροή και άτομα τα οποία μπορούν να πάρουν αποφάσεις
 • 9.Πως θα βρεις το άτομο το οποίο θα παίξει σημαντικό ρόλο στη πρόσληψη σου; Απευθύνεσαι αμέσως στον υπεύθυνο προσλήψεων
 • 10.Πώς να διαχειριστείς τον εαυτό σου στις συνεντεύξεις; Προετοιμασία, Έρευνα, ισχύει το «ότι δώσεις θα πάρεις»
 • 11.Πώς να κρατήσεις τον εαυτό σου οργανωτικό και οργανωμένο;

Ομηλήτρια: Diane Bates, President & Leadership Coach, ACC Alan Davis & Associates Inc. (Montreal)

Υπεύθυνος διοργάνωσης: Δημήτρης Γκίκας (Πανεπιστημιακός Υπότροφος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων – Μεσολογγίου).

Τεχνική υποστήριξη: Παναγιώτης Κοτσαρίνης και Γρηγόρης Κούστας (ΕΤΕΠ του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων – Μεσολογγίου)

Ο Πρόεδρος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων – Μεσολογγίου και Διευθυντής του Εργαστηρίου «Πληροφοριακών Συστημάτων – CisLab»

Δρ. Αριστογιάννης Γαρμπής, Αναπληρωτής Καθηγητής

Σύγκληση Ειδικής Επταμελούς Επιτροπής για την εξέταση πλήρωσης μιας (1) θέσης Τακτικού Ε.Π. Βαθμίδας Αναπληρωτή Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Σχεδιασμός και Ανάλυση Λογισμικού»

Σύγκληση Ειδικής Επταμελούς Επιτροπής την Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου και ώρα Ελλάδας 13:00 μ.μ., στην έδρα του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρα (Μ.Αλεξάνδρου 1 – 26334 – Κουκούλι) και στην αίθουσα τηλεκπαίδευσης (μικρό αμφιθέατρο) στην πρώτη συνεδρίαση της Ειδικής Επταμελούς Επιτροπής Επιλογής ή Εξέλιξης, για την εξέταση πλήρωσης μιας (1) θέσης Τακτικού Ε.Π. Βαθμίδας Αναπληρωτή Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Σχεδιασμός και Ανάλυση Λογισμικού» (Αριθμ. προκήρυξης 38801/10-9-2014 με ΑΔΑ:Β31Η46914Γ-ΚΓΚ και Κωδικό ΑΠΕΛΛΑ:00000223743), του Τμήματος ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕ της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας.

Δείτε το σχετικό έγγραφο [Εδώ…].

Τελετή Ορκωμοσίας φοιτητών του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε.

Σας γνωρίζoυμε ότι την 19η Δεκεμβρίου 2014, ημέρα Παρασκευή, στο Κλειστό Γυμναστήριο Αντίρριου, θα γίνει ορκωμοσία φοιτητών του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε..

Για την καλύτερη οργάνωση της εκδήλωσης αλλά και τη δική σας εξυπηρέτηση έχει καθορισθεί πρόγραμμα το οποίο θα τηρηθεί δεσμευτικά από όλους και το οποίο έχει ως εξής:

 • 9:30 – 10:30 π.μ.: Τέλος προσέλευσης στη γραμματεία του Τμήματας για υπογραφή και παραλαβή
  πρωτοκόλλου ορκωμοσίας.
 • 11:00 π.μ.: Προσέλευση στο Κλειστό Γυμναστήριο Αντιρρίου και παραλαβή των τηβέννων.
 • 11: 30 π.μ.: Είσοδος των πτυχιούχων στον χώρο του Γυμναστηρίου για την τελετή ορκωμοσίας.
 • 11:50 π.μ.: Τέλος προσέλευσης επισήμων και συνοδών.
 • 12:00 π.μ.:Έναρξη τελετής ορκωμοσίας.

Παρακαλούμε όπως προσέλθετε για την Τελετή Ορκωμοσίας.

Δείτε το σχετικό έγγραφο [Εδώ…].

Παγκόσμια Ημέρα για το Έδαφος, 5 Δεκεμβρίου 2014 (WORLD SOIL DAY)

WORLD SOIL DAY5Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας για το Έδαφος, (WORLD SOIL DAY) την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 11:00 π.μ στην Αίθουσα Α1 του τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας στην Αμαλιάδα έχει προγραμματισθεί εκδήλωση στρογγυλής τραπέζης.

Δείτε σχετικά [Εδώ…]. 

Ημερολόγιο Ανακοινώσεων

Σεπτέμβριος 2018
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Φεβ    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Αρχείο Ανακοινώσεων