Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Κεντρική Ιστοσελίδα TEI Αποφάσεις στο Διαύγεια
Υπηρεσία Διαχείρισης Συγγραμμάτων Ηλεκτρονική Υπηρεσία Απόκτησης Ακαδημαϊκής Ταυτότητας

Τελευταίες Ανακοινώσεις

5.1 MO.K.E

Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας

Διακοπή λειτουργίας της Υπηρεσίας «Ανακοινώσεις Τ.Ε.Ι. Μεσολόγγίου»

dangerΘα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι  όλες  τις  νεώτερες Ανακοινώσεις  θα μπορείτε πλέον να τις βρείτε στον ιστότοπο του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας:

 http://www.teiwest.gr/

Παλαιότερες ανακοινώσεις μπορείτε να βρείτε [Εδώ…]. 

Η Μονάδα Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας (ΜΟ.Κ.Ε.) του Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου στην εταιρεία Corallia στην Πάτρα

MOKE_CORALLIA_3

Η Μονάδα Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας (ΜΟ.Κ.Ε.) του Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου διοργάνωσε την Παρασκευή 31 Μαΐου 2013, εκπαιδευτική εκδρομή – επίσκεψη φοιτητών στο Corallia (Ελληνική Πρωτοβουλία Συνεργατικών Σχηματισμών) στην Πάτρα.

Στόχος της επίσκεψης όπως ανέφερε ο Επιστημονικός Υπεύθυνος  της ΜΟ.Κ.Ε. κ. Αριστογιάννης Γαρμπής, Αναπληρωτής Καθηγητής, ήταν η ενημέρωση των φοιτητών του ΤΕΙ Μεσολογγίου για την καινοτομική δράση Corallia (http://www.corallia.org ) . Το Corallia Clusters Initiative – Patras, Διαβάστε Περισσότερα

Εκπαιδευτική Εκδρομή από τη MO.K.E του ΤΕΙ Μεσολογγίου

mokeΗ Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (ΜΟ.Κ.Ε.) του ΤΕΙ Μεσολογγίου διοργανώνει εκπαιδευτική μονοήμερη ΕΚΔΡΟΜΗ – ΕΠΙΣΚΕΨΗ στο Corallia (Ελληνική Πρωτοβουλία  Συνεργατικών Σχηματισμών) στην ΠΑΤΡΑ την Παρασκευή 31 Μαίου 2013.

Στόχος της επίσκεψης είναι να γίνει γνώση των φοιτητών του ΤΕΙ Μεσολογγίου η καινοτομική δράση του Corallia αλλά και η διείσδυσή του σε Ιδιωτικούς ή Δημόσιους φορείς.

Στην επίσκεψη θα συμμετάσχουν σαράντα επτά (47) φοιτητές του ΤΕΙ Μεσολογγίου από όλα τα Τμήματα.
Όλα τα έξοδα της μετακίνησης θα καλυφθούν από τη Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (ΜΟ.Κ.Ε.) του ΤΕΙ Μεσολογγίου.
Όσοι φοιτητές ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, παρακαλούνται να αποστείλουν τα στοιχεία: Διαβάστε Περισσότερα

MO.K.E : Επιμόρφωση – Συμβουλευτικής Επιχειρηματικότητας

mokeΗ Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας – ΜΟ.Κ.Ε.  του ΤΕΙ Μεσολογγίου αποσκοπεί στην καλλιέργεια του επιχειρηματικού πνεύματος σε φοιτητές και αποφοίτους του ΤΕΙ καθώς και στην ενθάρρυνση, στην υποστήριξη και στην καθοδήγηση των νέων για την δημιουργία της δικής τους επιχείρησης παρέχοντας υπηρεσίες ενημέρωσης, προσανατολισμού και συμβουλευτικής.

Η ΜΟ.Κ.Ε. καλεί τους φοιτητές και τους απόφοιτους του ΤΕΙ  Μεσολογγίου όλων των Τμημάτων, να δηλώσουν συμμετοχή στην ομάδα προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης   Διαβάστε Περισσότερα

MO.K.E. – «Διερεύνηση της επιχειρηματικής νοοτροπίας και κουλτούρας αποφοίτων του ΤΕΙ Μεσολογγίου»

Η Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας – ΜΟ.Κ.Ε. του ΤΕΙ Μεσολογγίου, πραγματοποιεί έρευνα με θέμα τη:

«Διερεύνηση της επιχειρηματικής νοοτροπίας και κουλτούρας αποφοίτων του ΤΕΙ Μεσολογγίου».

Για το σκοπό αυτό διανέμεται κατάλληλο ερωτηματολόγιο προς συμπλήρωση, από τους απόφοιτους όλων των Τμημάτων του ΤΕΙ Μεσολογγίου.

Η ηλεκτρονική μορφή του ερωτηματολογίου βρίσκεται στον σύνδεσμο:

http://www.moke.teimes.gr/survey1

Πρόσκληση Ανάθεσης Έργου για την υποστήριξη των δράσεων που θα υλοποιηθούν στο πλαίσιο υλοποίηση της πράξης: «Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας ΤΕΙ/Μ»

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου (ΕΛΚΕ ΤΕΙ/Μ),  προτίθεται να αναθέσει με συμβάσεις ανάθεσης έργου σε δύο (2) εξωτερικούς συνεργάτες και τρείς (3) φοιτητές του ΤΕΙ Μεσολογγίου, την υποστήριξη των δράσεων που θα υλοποιηθούν στο πλαίσιο υλοποίηση της πράξης: «Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας ΤΕΙ Μεσολογγίου», άξονας προτεραιότητας 4 «Αναβάθμιση των συστημάτων αρχικής επαγγελματικής κατάρτισης και επαγγελματικής εκπαίδευσης και σύνδεση της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας στις 8 Περιφέρειες Σύγκλισης» που εντάσσεται στο Ε.Π. «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και Εθνικούς πόρους.

Διαβάστε την αναλυτική Πρόσκληση [Εδώ…].

Ημερολόγιο Ανακοινώσεων

Οκτώβριος 2018
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Φεβ    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Αρχείο Ανακοινώσεων