Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Κεντρική Ιστοσελίδα TEI Αποφάσεις στο Διαύγεια
Υπηρεσία Διαχείρισης Συγγραμμάτων Ηλεκτρονική Υπηρεσία Απόκτησης Ακαδημαϊκής Ταυτότητας

Τελευταίες Ανακοινώσεις

4.1. Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων

οτιδήποτε αφορά τις δημόσιες σχέσεις

Διακοπή λειτουργίας της Υπηρεσίας «Ανακοινώσεις Τ.Ε.Ι. Μεσολόγγίου»

dangerΘα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι  όλες  τις  νεώτερες Ανακοινώσεις  θα μπορείτε πλέον να τις βρείτε στον ιστότοπο του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας:

 http://www.teiwest.gr/

Παλαιότερες ανακοινώσεις μπορείτε να βρείτε [Εδώ…]. 

Δελτίο Τύπου – Εθελοντική Αιμοδοσία Δεκέμβριος 2014 ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας στο Μεσολόγγι

aimodosia5Η 5η Δεκεμβρίου έχει ορισθεί από τα Ηνωμένα  Έθνη  από το 1985 ως Διεθνής  Ημέρα  Εθελοντισμού, για να γιορτάσει τη δύναμη και τις δυνατότητες της εθελοντικής προσφοράς.

Την έννοια του εθελοντισμού την βρίσκει κανείς σε όλους τους πολιτισμούς, γλώσσες  και θρησκείες.

Κάθε χρόνο, εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι προσφέρουν εθελοντικά το χρόνο και τις ικανότητές τους για να βοηθήσουν να κάνουν τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος και να βελτιώσουν τις ζωές των άλλων.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Τ.Ε.Ι Δυτικής Ελλάδας στο Μεσολόγγι, η  10η Εθελοντική Αιμοδοσία, την  Πέμπτη 4  Δεκεμβρίου  2014  στην Κινητή Μονάδα  Αιμοληψίας του Πανεπιστημιακού  Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, στα πλαίσια του εορτασμού της Διεθνής  Ημέρας  Εθελοντισμού  5 Δεκεμβρίου 2014.

Οι φοιτητές, το Εκπαιδευτικό και το Διοικητικό Προσωπικό του Τ.Ε.Ι Δυτικής  Ελλάδας στο Μεσολόγγι που συμμετείχαν, έστειλαν για ακόμη  μια φορά το μήνυμα ότι η αλληλεγγύη και η προσφορά στο συνάνθρωπο είναι η απάντηση στην κρίση που βιώνουμε. Διαβάστε Περισσότερα

Πρόσκληση στην διάλεξη «Signal analysis, fundamental concepts.Wavelets as a signal analysis tool – part 1» του Dr Omer Nezih GEREK

GerekΟ καθηγητής Dr.  Omer Nezih GEREK του Πανεπιστημίου Anadolu του Eskisehir της Τουρκίας, θα δώσει διάλεξη στην αγγλική γλώσσα με θέμα :

Signal analysis, fundamental concepts.Wavelets as a signal analysis tool – part 1

στην αίθουσα διαλέξεων του Συνεδριακού Κέντρου του ΤΕΙ Δυτικής  Ελλάδας στην Πάτρα, την Τρίτη 03/06/2014 και ώρα 19.00 .

Η διάλεξη απευθύνεται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές κυρίως των Τμημάτων της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών αλλά και των Τμημάτων Διοίκησης Επιχειρήσεων (Πάτρας και Μεσολογγίου, πρώην ΕΠΔΟ).

Προκήρυξη βραβείων του ΕΒΕΑ για φοιτητές με αντικείμενο τη συγγραφή εργασίας με θέμα: «Νέο Αναπτυξιακό Πρότυπο της Ελληνικής Οικονομίας»

Προκήρυξη βραβείων του ΕΒΕΑ για φοιτητές με αντικείμενο τη συγγραφή εργασίας με θέμα: «Νέο Αναπτυξιακό Πρότυπο της Ελληνικής Οικονομίας»

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι προπτυχιακοί φοιτητές και σπουδαστές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης όλων των κλάδων με την προϋπόθεση να μην έχουν βραβευθεί από το ΕΒΕΑ την τελευταία τετραετία.

Κάθε εργασία δεν θα πρέπει Διαβάστε Περισσότερα

Χορήγηση δέκα (10) υποτροφιών σε Έλληνες φοιτητές για μεταπτυχιακές σπουδές από το κρατικό Ινστιτούτο ΜΑΣΝΤΑΡ (MASDAR) Χορήγηση δέκα (10) υποτροφιών σε Έλληνες φοιτητές για μεταπτυχιακές σπουδές από το κρατικό Ινστιτούτο ΜΑΣΝΤΑΡ (MASDAR) στο Άμπου Ντάμπι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων

Το Ινστιτούτο Επιστήμης και Τεχνολογίας ΜΑΣΝΤΑΡ (MASDAR Institute of Science and Technology) στο Άμπου Ντάμπι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, προσφέρει  δέκα (10) υποτροφίες, σε Έλληνες φοιτητές για το ακαδημαϊκό έτος 2014-15.

Οι υποψήφιοι που συγκεντρώνουν τα απαραίτητα  προσόντα μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στην ηλεκτρονική διεύθυνση admissions@masdar.ac.ae για το φθινόπωρο του 2014 και θα ενημερωθούν απευθείας. Η επιλογή θα γίνει από ειδική ακαδημαϊκή επιτροπή.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων η 31η Μαΐου 2014.

Για περισσότερες Διαβάστε Περισσότερα

Πρόγραμμα υποτροφιών 2014-2015 από το Πανεπιστήμιο Lingnan του Χονγκ Κονγκ Κίνας σε Έλληνες σπουδαστές

To Πανεπιστήμιο Lingnan του Χονγκ Κονγκ στην Κίνα ανακοίνωσε την χορήγηση υποτροφιών σε Έλληνες σπουδαστές για το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015 για προπτυχιακές, μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές στις Καλές Τέχνες, τη Διοίκηση Επιχειρήσεων και τις Κοινωνικές Επιστήμες.

Καταληκτική ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων η 31η Μαρτίου 2014.

Τα μαθήματα αρχίζουν Διαβάστε Περισσότερα

Ημερολόγιο Ανακοινώσεων

Οκτώβριος 2018
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Φεβ    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Αρχείο Ανακοινώσεων